Naša priča o privatnom preduzeću Trnići doo počinje pre više od 25 godina. Naše radove možete pogledati kroz godine. I naravno kako se kaže "krov se popravlja dok sunce sija".
2018

Hotel Tornik


Montaža fasadnih termoizolacionih panela na armirano betonskom platnu sa sekundarnom čeličnom potkonstrukcijom i završnom oblogom od granitnih ploča (ventilirajuća fasada)

2018

Aerodromski terminal


Aluminijumski krovni sistem “Metalhron Mela_dRain 540” izrađen je od aluminijumskih traka, debljine 0,7mm pokrivne širine 540mm proizvedenih na profilir mašini na gradilištu u čitavoj dužini krovne ravni, bez šrafljenja, rupa ili preklopa na samoj površini krova.

2019

Olimpijska kuća Jahorina


Fasadna obloga od pravougaonih pločica – šifera od aluminijumskog bojenog plastificiranog lima debljine 0,8mm,predviđena za ravni čiji je ugao veći od 20 stepeni.

2019

KIA i Volvo centar


Oblaganje fasade termoizolacionim panelima sa pratećim opšivkama.

2019

Danilovgrad


Montaža krovnih i fasadnih termoizolacionih panela sa pratećim opšivkama od čeličnog plastificiranog bojenog lima.

2019

Apartmani na Jahorini


Fasadna obloga od romboidnih pločica – šifera od aluminijumskog bojenog plastificiranog lima debljine 0,8mm predviđena za ravni čiji je ugao veći od 20 stepeni.

2019

PARK ŠUMICE


Ventilisana fasada se sastoji od aluminijumske podkonstrukcije koja se fiksira za postojeće zidove objekta između koje se postavlja termička izolacija fasade sa paropropusnom – vodonepropusnom folijom i kompozitnih ploča.

2019

Crkva Svetih mučenika i besrebrenika Kozme i Damjana


Pokrivanje sfernih krovnih površina romboidnim pločicama – šiferima izveden je od titan-cink lima. Postavlja se na daščanu ili betonsku podlogu sa odgovarajućom podlogom za lim.